Dubai Food Festival

 

Perioada februarie- martie se anunță a fi una palpitantă pentru universul gastronomic. Un eveniment ce mi-a atras atenția este Dubai Food Festival, care se află deja la a cincea ediție. Descrierea oficială a evenimentului o găsiți mai jos, împreună cu un video ce va incita cu siguranță papilele gustative.

Festivalul MÂNCĂRII din Dubai (FMD), sărbătoarea anuală dedicată mâncării din Dubai, se întoarce în perioada 22 februarie-10 martie 2018, oferind gurmandului din fiecare dintre noi un program plin de evenimente, activități și promoții.

Organizată de Dubai Festivals și Retail Establishment (DFRE), o agenție a Departamentului de Comerț și Turism (Dubai Tourism), cea de-a 5-a ediție a FMD va reuni cele mai bune oferte gastronomice din Dubai și va scoate în evidență gama variată de mâncăruri disponibile în întregul oraș, de la cele mai rafinate experiențe culinare până la cele mai ascunse restaurante. Prezentând cele mai recente tendințe și concepte culinare, unde pot fi savurate preparate rafinate premiate la un preț excepțional, Festivalul mâncării din Dubai va oferi vizitatorilor un festin de evenimente legate de mâncare și va stimula cu siguranță apetitul gurmanzilor din întreaga țară.

Printre vedetele ediției din 2018 se numără Dubai Restaurant Week, Beach Canteen, Hidden Gems, Taste of Dubai și multe altele. De asemenea, localnicii și turiștii vor putea profita de oferte exclusive dacă achiziționează abonamentul FMD, care poate fi cumpărat de la începutul anului 2018, care pune la dispoziție oferte și promoții în întregul oraș în perioada desfășurării FMD.

Vizitați www.dubaifoodfestival.com sau urmăriți canalele de social media ale Festivalului mâncării din Dubai pentru mai multe informații și noutăți despre evenimente din întregul oraș.

Revin curând cu detalii de la fața locului 🙂Tu ce crezi?